OM MEG

Hei! 

 

Jeg heter Elise, 12 år og bor i Oslo. De fleste vil vel kanskje si jeg er for ung til å drive sminkeblogg, men dette er min lidenskap og hobby og det synes jeg folk bør respektere! Jeg er veldig glad i å eksprimentere med ulike farger og stiler når det gjelder sminke, og noen av sminkeeksperimentene mine kan du se her på bloggen. Ellers bruker jeg ikke så mye sminke til hverdags, det går i mascara, litt rouge og kanskje litt øyenskygge vis jeg har tid! 

Jeg legger ut videoer her på denne bloggen, samt tips og omtaler! Jeg har lært så og si alt jeg kan om sminke på youtube, et fantastisk sted som jeg tilbringer mye tid på! He he! Mine favoritt youtubers kan du lese om her: http://glitterface.blogg.no/1324546618_favoritt_youtubers.html 

Sminkesamlingen min er ikke sånn veldig stor, men jeg har nok sminke, for å si det sånn! Jeg har for det meste den sminken jeg bruker pluss litt ting jeg driver å tester ut! Jeg kan lage en sminkekolleksjonsvideo om en stund, vis det er ønskelig!

Jeg er også veldig glad i å fotografere, og bildene her på bloggen er tatt med Canon EOS 550D og (som oftest) redigert i Picasa!Så det var noen bilder av meg ;-) 

 

- Elise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elise♥

Elise♥

12, Oslo

Jeg heter Elise og her blogges det om alt murlig egentlig! Er veldig glad i mote og sminke, noe som gjenspeiles i innlegg, bilder og videoer her på bloggen. Bildene tas med Canon EOS 550D og redigeres som oftest i picasa. Les mer om meg her: http://glitterface.blogg.no/1324546957_litt_om_meg.html

Kategorier

Arkiv

hits